така последно остава неделя така ли ? имам идея , тази гора дето е след пилчарниците , след дончево , тя вече е частна собственост ... тъкмо говорих , ще можем да влезем да караме в неделя и охраната няма да ни закача - ще знае че ще сме там ! гората е огромна и може да я пресечем и да стигнем до язовира , там да се окъпем с машините и да върнем обратно през съседна пътека , миналата седмица ходих , имаше предостатъчно кал ... сега ще трябва малко по-малко да е и пак ще е трудничко на места ... имам gps и баща ми ще е в готовност с една уаз-ка да изтегли и прибере който аварира аз със приятеля ще ви чакаме на дончево че не ми се рискува по асвалт ... кажете час ? някакви други идеи ? ние сме 2ма - китаец и тайванец ... караме добре ако има маркови машини няма да изоставаме много много ...
Последно редактирано от Атанасов : 24-02-2010 на 08:56 PM
утре съм вън от играта , атв-то все още не е готово , пък и времето е направо ужас , в гората няма да може да се кара освен ако не сте 4х4 .... ако искате може да идете все пак ... въобще ще се събирате ли ? ники драсни ми 1 лично...